EUROSTER UNI2 hűtés-fűtés rendszervezérlő

EUROSTER UNI2 hűtés-fűtés rendszervezérlő (falon kívüli elosztódobozzal)

euroster-uni2-prospektus

euroster-osszetett-kapcsolasi-rajz

Az EUROSTER UNI2 egy széleskörűen alkalmazható multifunkcionális, mikroprocesszoros fűtési rendszer vezérlő.

A fűtésrendszer vezérlőben elhelyezésre került két különálló keverőszelep és hozzátartozó szivattyú vezérlés, amely szobatermosztát jellel is indítható, és külső hőmérséklet érzékelő alapján modulálható (tartozéka a vezérlőnek).

Két különálló termosztát jel fogadására alkalmas, amely feszültségmentes. A keverőszelepeket heti programozás alapján is vezérelhetjük hűtésre-fűtésre.

Az EUROSTER UNI2 hűtés fűtés vezérlő további funkció ellátására is szolgál: használati melegvíz (hmv) szivattyú indítására, amelynek a munka üzemmódja kiválasztható (elsődleges, vagy másodlagos). Ezeket az üzemmódokat heti programozás alapján is megadhatjuk.

A fűtésrendszer vezérlő továbbá alkalmas cirkulációs szivattyú indítására, amelynek nagy előnye, hogy a szivattyú indítás két különálló üzemmódban indítható: hőmérséklet figyelésre, vagy idő meghatározásra. Mindezeket heti program alapján is.
+ automata vészkeringtetés
+ padlóhőmérséklet temperálás

A fűtésrendszer vezérlő további kazánok indítására is alkalmas (pl.: gázkazán). A beérkező szobatermosztát jelek alapján zár egy feszültségmentes kontaktust.
A vezérlés tartozéka a hőmérséklet érzékelők és a csatlakozó kábelek.