Szerviz

Szerviz elérhetőség

Műszaki és beüzemelési tanácsadás, szerviz:

+36 70 633 7504
szerviz[kukac]euroster.hu

Műszaki és beüzemelési tanácsadást, segítséget szervizünk kizárólag Magyarországon vásárolt és forgalomba hozott EUROSTER termékekhez tud nyújtani!

euroster_logo

Műszaki tanácsadás

Szervizünk elérhető telefonon, vagy e-mailben. Személyre szabott szaktanácsadással segítünk kiválasztani Önnek a legjobb megoldást. Weboldalunkon részletesen leírjuk az EUROSTER vezérlések funkcióit, paramétereit. Ha a kiválasztott típusú vezérlésről több információra van szüksége, hívja bizalommal szervizünket és részletesen tájékoztatjuk!

Beüzemelés
A vezérlések nem beüzemelés kötelesek, viszont a bekötést, beállítást megfelelő villamossági és gépészeti végzettségű – és főként tudású – szakember végezze el! Amennyiben környezetében nem talál erre a feladatra megfelelő szakembert, szervizünk készséggel áll rendelkezésére a műszaki tanácsadás mellett a vezérlés felszerelésében, bekötésében, a szoftver beállításában. A kiszállás, bekötés, beállítás díjköteles, ami egyedi árazás és megbeszélés alapján történik a vezérlő(k) típusa, és a távolság függvényében.

Karbantartás
A felszerelt és beüzemelt vezérlések nem igényelnek különleges karbantartást. A csatlakoztatott berendezések (szivattyúk, váltószelepek, keverőszelepek, zónaszelepek, termosztátok, ventilátorok, kazánok) működőképességét a vezérlő kézi üzemmódjával lehet tesztelni.

Javítás, garancia
Az EUROSTER vezérlések rendkívül üzembiztosak, hosszú élettartamra tervezett vezérlő műszerek. Garanciaidő a vezérlésekre az átadástól számított két év. A vezérlő meghibásodása esetén szervizünk készséggel áll rendelkezésre, garanciaidőn túl is. A meghibásodást, problémát a szerviznek e-mailben kell bejelenteni a vezérlés hátoldalán és a garancialevélen szereplő készülékazonosító szám megadásával. A garancia érvényesítése csak a garancialevéllel és a számlával együtt érvényes.

Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges. A helytelenül bekötött, vagy nem a funkciójának megfelelően alkalmazott vezérlések meghibásodásáért, és az ezekből adódó egyéb károkért, rendszerműködési hibákért garanciát nem vállalunk.

EUROSTER